У Миколаєві замінували телевежу і вивісили сепаратистський прапор - ЗМІ

Середа, 8 липня 2015, 13:11

У Корабельному районі Миколаєва невідомі замінували телевізійну вишку, розташовану в районі кладовища, і підняли над нею прапор так званої "Новоросії".

Про це повідомляє НикВести, посилаючись на очевидців.

Повідомляється, що спочатку, побачивши прапор на телевежі, правоохоронці спробували залізти на неї, однак виявили, що навколо вишки розміщена розтяжка, що означає, що вона замінована.

На місце події прибуло близько 100 правоохоронців, серед яких і начальник обласного управління міліції Віталій Гончаров.

Близько 13:00 прапор з телевежі зняли. Підійти до вишки можна тільки в обхід через кладовище, бо по прямій дорозі з проспекту Жовтневого правоохоронці перекрили підхід, зазначає видання.

Пізніше з'ясувалося, що сторож, який охороняє телевежу, спав, а прапор на вишці побачив тільки близько 11:30. Спочатку сам вирішив зняти його, проте побачивши розтяжку, викликав міліцію.

За попередніми даними, було знайдено тільки один вибуховий пристрій - ручну протипіхотну оборонну гранату Ф1.

Пізніше фахівці встановили, що граната є учбово-імітаційною, за своїми тактико-технічними характеристиками імітує шумовий вибух та при безпосередньому контакті загрожує отриманням тілесних ушкоджень.

Міліція порушила справу за фактом "хуліганство", санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування