Бойовики обстріляли Луганщину: поранення отримали офіцер міліції і солдат

Четвер, 9 липня 2015, 10:52

Внаслідок обстрілів бойовиків на Луганщині поранення отримали двоє людей: офіцер міліції і український військовий.

Про це у четвер повідомляє на своєму сайті керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

Зазначається, що вночі у середу Станиця Луганська знову зазнала обстрілів бойовиків так званої "ЛНР". Вогонь із автоматичних гранатометів, мінометів та стрілецької зброї вівся з правого берега Сіверського Донця.

На жаль, не обійшлося без поранених. Після півночі кілька гранат із автоматичного гранатомета вибухнули в дворі приватного будинку, де мешкає працівниця міліції. Вибуховими хвилями пошкоджені вікна та фасад, а сама господиня отримала осколкове поранення. Рана неважка, медичну допомогу було надано на місці, госпіталізація не знадобилася, зазначають в адміністрації.

В центральній частині селища пошкоджено лінії електропередач та газопровід, на кількох вулицях немає світла й газу (зранку там працюють ремонтні бригади).

Крім Станиці Луганської активні бойові дії велися в Кримському Новоайдарівського району. У середу о 19.30 поблизу протитуберкульозного диспансеру почався бій, який тривав близько години.

А після півночі перестрілки із застосуванням мінометів спалахнули на автодорозі Бахмутка, що за кілька кілометрів від Кримського. Село залишилося поза зоною ураження, однак внаслідок одного з обстрілів поранено українського військового. Зараз він госпіталізований, за попередньою інформацією, загрози життю немає.

У решті традиційно гарячих точок області було відносно спокійно – перестрілки та обстріли мали локальний характер без особливих наслідків, зазначають в адміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування