Гужві вручили підозру. Обіцяє розповісти все про "Вєсті"

Субота, 1 серпня 2015, 23:50

Екс-головред видання "Вєсті" Ігор Гужва отримав повістку в аеропорту  у Києві, 3 серпня планує йти до слідчого давати покази.

Про це 1 серпня Гужва заявив журналістам після прильоту до Києва.

На питання про продаж частини холдінгу "Вєсті" Гужва заявив, що будь-які коментарі з цього приводу він дасть за тиждень. 

"Протягом тижня я цю ситуацію не коментую", - заявив він.

Разом з тим у своєму Facebook Гужва заявив: "Вважаю, що зробив важливий крок, повернувшись в країну. ... Я показав приклад, яким, сподіваюся, скористаються й інші. Не можна сидіти по норах. Потрібно бути тут, в Україні... Змінювати країну. В еміграції нічого не вирішиш".

Раніше стало відомо,  що Гужва, який називав себе власником медіа-холдингу "Вести", продав свою частку екс-прес-секретарю екс-глави Міндоходів Олександра Клименка Ользі Семченко.

Також повідомлялося, що тепер у редакції вичитуванням текстів займаються паралельно люди з Адміністрації президента та Клименка,  що може свідчити про неофіційну угоду між владою та людьми Клименка, аби останній міг повернутися в Україну. Співрозмовники стверджують, що видання тепер планують зробити лояльним до президента.

Разом з тим у Адміністрації президента спростували інформацію про те, що нібито її співробітники вичитують перед публікацією частину матеріалів холдингу "Вєсті".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування