Бойовики зосередили вогонь на Донецькому напрямку, стріляють по житлових кварталах

Вівторок, 4 серпня 2015, 07:21

3 серпня з 18 години вечора і до півночі бойовики продовжили обстріли українських позицій з озброєння, яке має бути відведено.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

Основна напруга зберігалася поблизу Донецька. Близько 19:00 терористи двічі обстріляли Авдіївку з 120-міліметрових мінометів. А з 22:10 і до півночі вели мінометний вогонь по районах цього міста, де немає сил АТО.

Також близько 23:00 бойовики тричі з танків били по українським опорним пунктам в Пісках.

Під вогнем артилерії калібру 152 міліметра виявилося селище Водяне. З 122-міліметрової артилерії і танків терористи били по Первомайському. Також з 120-мм мінометів бойовики били по мирних будівлях в селищі Опитне.

На Артемівському напрямку близько півночі під вогнем терористів виявилося селище Санжарівка. В районі Маріуполя бойовики били по Старогнатівці з мінометів і артилерії калібру 152 міліметри.

Всього за минулу добу терористи 109 разів порушили режим припинення вогню.

4 серпня бойовики також сконцентрували вогневу активність в Донецькій області та били по селищах Опитне, Водяне, Авдіївка, Мар'їнка.

Близько 1:00 біля селища Ленінське на Артемівському напрямку відбулося бойове зіткнення українських військ з ДРГ противника. В результаті терористи відступили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування