5 прикордонників отримали поранення за минулу добу, ще й військовий

Середа, 5 серпня 2015, 09:47

Протягом доби бойовики продовжували обстрілювати місця спільного несення служби прикордонних підрозділів та ЗСУ, зокрема і з танків.

"Загалом російські найманці 3 рази відкривали вогонь по блокпостах", - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Зокрема, бойовики вчергове атакували блокпост "Мар’їнка".

Спочатку до 2-ї ночі вівторка вони вели вогонь з мінометів. Загалом поблизу місця несення служби розірвалося близько 100 мін. Також бойовики використовували АГС, стрілецьку зброю та зенітну установку.

Згодом до обстрілу вони залучили танк, з якого було здійснено 7 пострілів, та ПТКР, а також продовжували застосовувати стрілецьку зброю та зенітну установку.

"Захисники блокпоста протягом всього дня гідно давали відсіч ворогу. Українські військові вогнем у відповідь зі стрілецької зброї, гранатометів та АГС не дозволили ворогу наблизитися до зайнятих позицій", - заявляє Прикордонна служба.

"Проте у результаті вогневого протистояння 3 прикордонників та 1 військовослужбовець ЗСУ отримали поранення. Один з прикордонників доставлений до військово-медичного госпіталю МО. Стан його здоров’я задовільний", - інформує відомство.

4 серпня бойовики також обстрілювали зі стрілецької зброї та зенітної установки блокпост "Золоте", на якому спільно знаходяться прикордонники та військовослужбовці ЗСУ.

Крім того, під час обстрілу бойовиками Станично-Луганського під вогонь потрапив прикордонний підрозділ. У результаті розриву пострілів 2 прикордонники отримали легкі поранення.

Водночас, батальйон "Київ-1" у середу зранку повідомляє, що на відтинку Мар'їнка – Красногорівка знову "гаряче": працюють міномети і снайпери.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування