Яценюку пояснили, чому не всіх митників Закарпаття відсторонили

Середа, 5 серпня 2015, 13:33

Керівник Податкової міліції Сергій Білан обіцяє суворі рішення щодо митниці Закарпаття після результатів службового розслідування щодо правопорушень у ній.

Про це він сказав на засіданні Кабінету міністрів 5 серпня.

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк поцікавився окремо: "Що відбувається в Закарпатті? Я давав доручення замінити в цілому всю Закарпатську митницю, але, наскільки мені відомо, замінено лише вищу ланку керівництва".

"На разі призначено службове розслідування щодо співробітників митниці, взагалі ситуація, яка відбулася в Закарпатті. Відсторонені всі керівники Закарпатської митниці на час проведення службового розслідування", - відповів Білан.

"З метою продовження поточного функціонування і виконання збору до держбюджету, особи, які не мають відношення до службового розслідування, вони поки продовжують свою діяльність – до результатів", - пояснив він.

"Тимчасова спільна комісія діє, і спільно з іншими правоохоронними органами ми проводимо службові розслідування ретельно: які причини (скандальної ситуації), що, хто конкретно винен у яких діяннях. І за результатами буде прийнято чіткі, суворі управлінські рішення", - запевнив керівник Податкової міліції.

Як відомо, 11 липня на Закарпатті сталася значна перестрілка з жертвами між "Правим сектором" та силовиками.

За попередніми даними, конфлікт виник через спроби ПС втрутитись у схеми контрабанди до ЄС, які працювали, у тому числі, на депутата Михайла Ланьо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування