За землю в Криму з "Нічними вовками" судитиметься кіпрський офшор

Середа, 5 серпня 2015, 18:47

Передачу окупаційною владою "Нічним вовкам" землі в Криму намагається оскаржити офшор Kagerol Holdings Limited, що належить петербурзькому бізнесменові.

Про це повідомляє РБК.

АТ "Балаклавське рудоуправління ім. А.М. Горького", що оскаржує право пропутінського байк-клубу "Нічні вовки" на земельну ділянку в районі гори Гасфорт, перейшло під контроль кіпрського офшору Kagerol Holdings Limited, що належить петербурзькому бізнесмену.

До кінця минулого року воно входило до "Смарт-Холдингу" українського бізнесмена і депутата Верховної ради Вадима Новинського (6-е місце в рейтингу української версії Forbes, який оцінює його статки $ 790 млн). Саме підприємство нового власника не розкриває, пояснив РБК представник БРУ Олег Левандовський.

Зараз АТ "Балаклавське рудоуправління ім. А.М. Горького", яке володіло раніше територією у гори Госфорт в Севастополі, оскаржує розпорядження губернатора Севастополя Сергія Меняйла про передачу землі в оренду байкерам в арбітражному суді міста.

На думку юристів підприємства, дії влади суперечать російським законам, а земля повинна бути повернута у власність компанії, говорить Левандовський.

У середу стало відомо, що 21-й апеляційний арбітражний суд підтвердив відмову арбітражного суду Севастополя заарештувати нежитлову будівлю у гори Госфорт, зайняту "Нічними вовками". У картотеці арбітражних справ постанова датована 3 серпня 2015.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...