Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики зменшили число обстрілів, але продовжують бити з забороненої зброї

Четвер, 6 серпня 2015, 07:08

Цієї ночі в зоні АТО бойовики дещо зменшили кількість обстрілів позицій українських військ, проте продовжили більш активно застосовувати заборонене мінськими угодами озброєння.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

Так, поблизу Донецька, з 18:00 до опівночі терористи з 120-міліметрових мінометів вели вогонь по українських позиціях в Пісках, Новомихайлівці, Авдіївці, Опитному.

На Артемівському напрямку близько 22:00 бойовики обстріляли з танка і 120-мм мінометів український опорний пункт в селищі Курдюмівка. А о 22:20 з артилерії калібру 122 міліметра били по Троїцькому.

В районі Маріуполя і на Луганщині з 18:00 і до півночі було відносне затишшя.

"Ворог, в основному, з провокаційною метою застосовував стрілецьку зброю в селищах Щастя та Станиця Луганська", - зазначили в штабі.

Всього протягом 5 серпня бойовики 65 разів порушили режим припинення вогню. Один раз терористи застосували артилерію, 26 - міномети, 108 - стрілецьку зброю і гранатомети, тричі вели вогонь з танків.

Після півночі, 6 серпня, бойовики продовжували вогонь з 120-мм мінометів в районі селищ Ленінське та Майорськ. Близько 1:00 і 3:00 били з танків по Опитному.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування