Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шевченко заявив, що судитиметься з Яценюком через "наклеп"

Субота, 8 серпня 2015, 11:54

Екс-міністр екології та природних ресурсів Ігор Шевченко заявив, що подасть позов до суду на главу уряду Арсенія Яценюка.

Про це Шевченко заявив на своїй сторінці у Facebook.

За словами екс-міністра, судитиметься він з прем'єром "за наклеп та розповсюдження неправдивої інформації по відношенню до мене".

"Принципи рівності перед законом та невідворотності покарання повині діяти в Україні беззаперечно. Без цього ніякі реформи неможливі", - заявив Шевченко і додав, що  2 серпня у відеовиступі Яценюк "збрехав, що мене було звільнено за коррупційні дії".

"Все якраз навпаки. Мене звільнили цілком безпідставно в результаті фальсифікацій, підтасовки фактів та політичної змови саме за мою безкомпромісну боротьбу з корупцією та маніпуляціями в роботі Кабінету Міністрів України", - заяівив Шевченко. 

Як відомо, 2 липня Верховна Рада за поданням Кабміну відправила у відставку міністра екології Ігоря Шевченка.

Скандал довкола нього спалахнув після того, як народний депутат Олег Ляшко заявив, що має підтвердження того, що Шевченко літав із Ніцци в Київ літаком газового олігарха Олександра Онищенка.  

У свою чергу Шевченко заявив, що його відправили у відставку через боротьбу із корупцією.

Днями нардеп, лідер РП Олег Ляшко заявив, що проти відправленого у відставку міністра екології Ігоря Шевченко порушено справу за статтею "незаконне збагачення".

Шевченко спростував інформацію про те, що проти нього відкрито кримінальне провадження.

Крім того Шевченко заявив, що МВС відкрило провадження за фактом висловлювань Ляшко на його адресу.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування