Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі сказав, на кого змінив "старих" клерків та коли оновить прокуратуру

Субота, 8 серпня 2015, 23:43

Нові керівники в усі райдержадміністрації Одеської області будуть призначені до кінця серпня, прокуратуру Одеської області очікує зміна керівництва протягом 2-3 місяців.

Про це 8 серпня в інтерв'ю "5 каналу" заявив голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі.

Говорячи про оновлення штату в ОДА та РДА, губернатор зазначив: "Насправді там роздутий штат - 829 осіб, ми скоротили їх удвічі".

"Райадміністрації ми також зараз скорочуємо в два рази... Ми оголосили конкурс (на заміщення посад) у 26 РДА, конкурс був - 6 з гаком тисяч осіб. Люди приїхали з усього світу - українці: у когось був бізнес в Африці, він повернувся - його брат був одним з кіборгів в Донецькому аеропорту. Він очолить одну з РДА. Є випускники Кембріджа, Лондонської школи економіки, Гарварда, Єльського університету. Багато "місцевих" - хто здобув освіту, робив кар'єру і повернувся у свій район, є кияни, зі Львова, Івано-Франківська, Донецька", - зазначив Саакашвілі.

За його словами, зараз в ОДА "реально працюють кілька нових співробітників, кілька старих і 60 волонтерів".

Як відомо, наразі після проведеного конкурсу на заміщення вакантних посад в органах місцевої влади Саакашвілі представив менше 10 осіб, які, за його словами, стануть главами РДА. Жоден з представлених кандидатів поки не затверджений президентом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування