Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов заявив, що "Будинок Гаррі Поттера" продадуть

Вівторок, 1 вересня 2015, 21:24

Колишній депутат-регіонал Сергій Ківалов заявив, що Міжнародний гуманітарний університет вирішив продати Будинок прийомів, відомий за назвою "Будинок Гаррі Поттера".

Про це він заявив у коментарі "Громадському ТБ".

Як відомо, активісти "Автомайдану" влаштували "день відкритих дверей" у Будинку прийомів, власником якого вважається Сергій Ківалов.

Учасники акції нагадали, що великий багатоповерховий будинок "зі своїм тенісним кортом, сауною, причалом і яхтами" оформлений як один з корпусів Міжнародного гуманітарного університету, хоча насправді ним не є.

"Керівництво університету ухвалило рішення продати цей Будинок, тому що дуже дорого утримувати його, є певні проблеми з теплоносіями, і ми вирішили: все, що буде продано, (на ці гроші) в Одесі побудується загальноосвітня школа", - сказав Ківалов.

За його словами, його особисті речі, зокрема, картини – це подарунки, які перебувають у Будинку прийомів тимчасово, доти, поки він робить ремонт у своїй квартирі.

Нагадаємо, що міліція затримала тракториста, який зносив ворота Будинку прийомів, яким розпоряджається екс-нардеп Сергій Ківалов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...