РФ не зможе змусити Україну і ЄС внести зміни в асоціацію - МЗС

Середа, 2 вересня 2015, 16:25

Міністр закордонних справ Павло Клімкін запевняє, що Росія не зможе змусити Україну та Європейський Союз внести зміни до Угоди про асоціацію.

Про це він сказав у середу на спільному засіданні комітетів Верховної Ради з питань європейської інтеграції та у закордонних справах, передає УНІАН.

Міністр поінформував, що в рамках підготовки до засідання тристоронніх переговорів України, ЄС і Росії щодо імплементації економічної частини Угоди про асоціацію, які відбудуться 7 вересня, у вівторок провів розмову з комісаром Європейського Союзу з питань торгівлі Сесілією Мальстрьом.

"Ми ще раз чітко висловили наше спільне зобов'язання, що угода в частині ефективного функціонування поглибленої зони вільної торгівлі запрацює з 1 січня, і, звичайно, ми в жодному разі разом не будемо піддаватися ніякому тиску і не будемо вносити ніяких правок до тексту угоди" , - підкреслив Клімкін.

Також він нагадав, що на сьогоднішній день вже 22 країни-члени ЄС ратифікували Угоду про асоціацію, тому текст цієї угоди буде орієнтиром на майбутнє.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News