Рубан теж подався у мери Києва. ТВК зареєструвала вже 13 кандидатів

Понеділок, 28 вересня 2015, 20:58

Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала ще 8 кандидатів у мери Києва на місцевих виборах 25 жовтня.

Про це "Українським Новинам" повідомили в тервиборчкомі.

"На засіданні 28 вересня були зареєстровані ще 8 кандидатів у мери столиці", - повідомили в тервиборчкомі.

Борислав Береза зареєстрований як кандидат від "Партії рішучих громадян", Олександр Омельченко - як кандидат від партії "Єдність", Геннадій Корбан - від партії "Українське об'єднання патріотів "УКРОП".

Окрім того, Володимир Рубан - від партії "Офіцерський корпус", Анастасія Білоус - від партії "Відродження України", Володимир Бондаренко - від партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", Олександр Мирний - від партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода", Сергій Думчев - від партії "Рух за реформи".

Також постановою від 28 вересня тервиборчком зареєстрував 121 кандидата в депутати Київської міської ради від партії "Українське об'єднання патріотів "УКРОП", 121 - від партії "Опозиційний блок", 121 - від партії "Єдність", 97 кандидатів - від "Партії рішучих громадян" і 54 кандидати - від партії "Зелені".

Також по 121 кандидату в депутати Київради зареєстровані від партій "Відродження України", "Свобода", "Батьківщина" і "Рух за реформи".

Раніше тервиборчком зареєстрував діючого мера Києва, голову Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка, депутата Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенка" Євгена Рибчинського, Сергія Гусовського, Сергія Мельничука й Олександра Пузанова кандидатами в мери Києва.

Таким чином, станом на 28 вересня 13 людей зареєстровані як кандидати в мери Києва.

Як відомо, раніше тервиборчком зареєстрував 121 кандидата в депутати Київради від партії "Блок Петра Порошенка" - "Солідарність".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...