Сиротюк разом з речами приїхав до будівлі Печерського суду

П'ятниця, 4 вересня 2015, 18:48

"Свободівець" Юрій Сиротюк з речами прибув до будівлі Печерського суду на Хрещатику. Час і місце розгляду клопотання про обрання йому запобіжного заходу він не знає.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, після того, як в Печерський суд на Хрещатику намагався потрапити "свободівець" Едуард Леонов, до будівлі суду після 17:00 також приїхав Юрій Сиротюк.

Він повідомив, що клопотання про обрання йому запобіжного заходу у приміщенні Печерського суду на вул. Гайцана розглядати не стали, бо суд вже закритий.

За його словами, за ним слідують дві машини зовнішнього спостереження, тому він з речами приїхав до будівлі суду на Хрещатику, щоб його не запідозрили у спробі ухилитися від слідчих дій.

За словами Сиротюка, наразі йому не вручали повістки, а також не інформували про те, коли і куди він повинен з'явитися для розгляду клопотання про запобіжний захід.

Як відомо, лідер партії ВО Свобода Олег Тягнибок проходить у справі про трагічні події, що сталася 31 серпня біля стін Верховної Ради, в якості свідка, а "свободівцям" Ігорю Швайці, Юрію Сиротюку та Едуарду Леонову оголошено про підозру.

31 серпня під Верховною Радою сталися сутички між силовиками та мітингувальниками, які вимагали не ухвалювати зміни до Конституції.

Після голосування парламенту, мітингувальники пішли штурмом на Верховну Раду і почали кидати димові шашки. Потім хтось кинув у лави міліції і Нацгвардії бойову гранату. Було поранено понад 130 осіб.

Один нацгвардієць помер від поранення уламком у серце, у понеділок, ще двоє померли в лікарні у вівторок.

Арештували 21-річного Ігоря Гуменюка, який, за словами глави МВС, кинув гранату. Він є бійцем добровольчого батальйону спецпризначення "Січ" (складається з членів "ВО "Свобода").

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News