Тимчук: Готується новий сепаратистський сценарій, Ахметов причетний

Субота, 5 вересня 2015, 12:30

У декількох стратегічних населених пунктах Донецької та Запорізької областей розігрується новий сепаратистський сценарій, ключову роль у якому відіграє олігарх  Рінат Ахметов. 

Про це у Facebook заявив нардеп, керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук з посиланням на дані групи "Інформаційний спротив".

"Група "ІС" ... отримала остаточні підтвердження того, що по осі кількох стратегічних населених пунктів Донецької та Запорізької області розігрується новий сепаратистський сценарій ... За нашою інформацією, у цьому сценарії ключову роль грають не "ватажки ДНР", як стверджує штаб АТО, а певний український олігарх, який вибудував на системі свого бізнесу по суті механізм реалізації нового сепаратистського шабашу. Той самий олігарх, який не так давно відвідував Донецьк і вів переговори з керівництвом "ДНР", хоча й завзято заперечує цей факт", - заявив Тимчук.

Також він додав, що дану інформацію передано відповідним держструктурам.

Относительно возможности дестабилизации ситуации в Запорожской областиВчера, 4 сентября, штаб АТО сообщил о том, что «...

Posted by Dmitry Tymchuk on 5 сентября 2015 г.

Як відомо, днями  хакери з "Анонімного інтернаціоналу" (більш відомі як "Шалтай-Болтай") оприлюднили переписку між співробітниками так званого "Міністерства держбезпеки ДНР" і "прокуратури". У ній йдеться про тісні зв'язки Ахметова і Януковича з бойовиками "ДНР".

З переписки випливає, що Ахметов провів у жовтні 2014 року в Донецьку таємну нараду з керівництвом "ДНР", зокрема з Захарченком.

У свою чергу у прес-службі Ахметова заявили, що він не був у Донецьку після того, як покинув місто в травні 2014 року.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News