Садовий: З олігархами не бачуся, але охоче поспілкуюся

Субота, 5 вересня 2015, 21:54

Мер Львова, лідер "Самопомочі" Андрій Садовий заявляє, що рідко бачиться з українськими олігархами, але охоче поспілкується, якщо виникне потреба у розмові.

Про це Садовий заявив  в інтерв'ю Дзеркалу тижня.

Так, коментуючи питання, що могло стати причиною трагічних подій 31 серпня під Верховною Радою, Садовий зазначив: "Можливо, дещо стане зрозумілим, коли дослідити, хто в переддень драматичних подій куди заходив, з ким зустрічався, про що говорив".

"На жаль, не можу сказати більше", - додав він.

При цьому на питання, з ким з олігархів та їх оточення він бачиться частіше – з Ігорем Коломойським чи з Рінатом Ахметовим, Садовий заявив: "А чому я маю зустрічатися з тими, кого ви згадали?".

"З Коломойським востаннє бачився близько двох років тому. З Корбаном — більше року тому, коли приїздив до Дніпропетровська на запрошення тодішнього мера Куліченка. З Ахметовим — ще за президентства Ющенка. Можливо, перетиналися, коли була нарада з приводу підготовки до Євро-2012… Хоча, ні, він тоді перебував за кордоном. З Колесніковим — торік", - додав Садовий.

За його словами, як міський голова Львова, він регулярно спілкується з президентом і прем'єром.

"Як голова "Об'єднання "Самопоміч" маю розмови з різними людьми. Якщо виникне потреба в розмові з тими, кого ви назвали, охоче поспілкуюся. І зроблю все, від мене залежне, аби ці зустрічі не викликали конспірологічних версій. Я максимально зацікавлений у прозорості своєї діяльності", - заявив Садовий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News