Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Білоус сказав, коли пустять з молотка "Центренерго"

Понеділок, 7 вересня 2015, 14:40

Фонд державного майна планує, що приватизація енергогенеруючої компанії "Центренерго" відбудеться в квітні-червні 2016 року.

Про це на брифінгу сказав голова ФДМ Ігор Білоус, пишуть "Українські новини".

"Міністерство енергетики нам акції "Центренерго" не передало, обіцяло передати після опалювального сезону", - зазначив він.

"Я, в принципі, вважаю, що продавати такі підприємства як "Центренерго" в опалювальний сезон, тим більше в нашій країні, досить небезпечно, тому я думаю, що якраз "Центренерго" ми будемо продавати після опалювального сезону, це 2 квартал наступного року", - сказав голова ФДМ.

За словами Білоуса, акції теплоелектроцентралей (ТЕЦ), які плануються до приватизації, Міністерство енергетики та вугільної промисловості вже передало.

Голова ФДМ додав, що на даний момент йде активна робота з підготовки до приватизації вугільних шахт.

Раніше міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин заявляв, що виступає проти передачі акцій державної енергогенеруючої компанії "Центренерго" Фонду держмайна, але при цьому вважає за необхідне провести приватизацію компанії.

Із 2 вересня наглядова рада енергогенеруючої компанії "Центренерго" відсторонила від виконання обов'язків голову компанії Ігоря Балабанова, призначивши замість нього в.о. генерального директора Олега Коземко.

"Економічна правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування