СБУ підключилася до пошуку трьох бійців, які зникли на кордоні з Кримом

Понеділок, 7 вересня 2015, 17:57

За фактом зникнення трьох українських військовослужбовців на кордоні із Кримом проводиться службове розслідування, до з'ясування обставин події підключені співробітники Служби безпеки.

Про це у понеділок в ефірі "5 каналу", коментуючи подію, сказав радник глави СБУ Юрій Тандіт, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми активно підключилися, отримуємо інформацію, діємо в рамках закону. Скажу лише, що по військовій частині зараз проводиться службове розслідування щодо зникнення цих хлопців", - повідомив він.

При цьому Тандіт не уточнив жодних подробиць, пообіцявши оприлюднити інформацію після того, як будуть відомі деталі зникнення.

5 вересня стало відомо про зникнення трьох військовослужбовців 79-ї окремої аеромобільної бригади - старшого солдата і двох солдатів.

За даними Генштабу, вночі в цей район під'їжджали два автомобіля (УАЗ і УРАЛ) з боку окупованої території АР Крим, можливе незаконне затримання українських військовослужбовців.

При цьому зброя, патрони і документи військовослужбовців залишилися в розташуванні підрозділу.

На брифінгу в понеділок речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко зазначив, що в штабі АТО наразі немає нової інформації, а версія про викрадення залишається пріоритетною.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування