Німеччина профінансує дослідження безпеки шахт на Донбасі

Середа, 9 вересня 2015, 03:51

Німеччина приєднається до фінансування дослідження безпеки шахт у Донецькій і Луганській областях в зоні проведення антитерористичної операції.

Як передає УНІАН, про це заявив спецпредставник ОБСЄ в контактній групі Мартін Сайдік після засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську.

Як зазначив представник ОБСЄ, за підсумками засідання робочої підгрупи з економічних питань "було досягнуто принципової згоди про проведення дослідження стану шахт в конфліктних регіонах. Це дослідження теж фінансуватиметься Німеччиною".

Крім того, він зазначив, що представники контактної групи вітають дотримання режиму припинення вогню на Донбасі з кінця серпня 2015 року.

"Тристороння контактна група очікує, що ця позитивна тенденція дозволить здійснити прогрес у вирішенні питань, які обговорюються в контактній групі", - заявив Сайдік.

Як повідомлялося, Сайдік після засідання тристоронньої контактної групи в Мінську заявив, що наступне засідання в Мінську відбудеться 22 вересня.

Також повідомлялося, що засідання підгруп мінської тристоронньої групи не привели до підписання документа про відвід озброєння до 100 мм і танків, але переговори продовжать.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News