Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі прокоментував затримання активістів в Одесі

Середа, 9 вересня 2015, 12:02

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі запевняє, що не давав розпоряджень затримувати активістів в Одесі.

Про це він написав у середу у своєму Facebook.

"З приводу затримання активістів Автомайдану і Правого сектора в Одесі. По-перше, всі повинні розуміти, що я, як голова ОДА, не можу давати таких розпоряджень і про факт я дізнався вчора ввечері у Києві, після того, як він вже мав місце", - зазначив губернатор.

"По-друге, я знаю главу УВС і впевнений, що ніякий Ківалов ніколи не зможе йому дати подібних розпоряджень, по-третє, єдина порада, яку я йому давав завжди, полягала у тому, що потрібно тісно працювати з волонтерами та з патріотичними групами єдиним фронтом, проти планів зовнішнього ворога і його внутрішніх посібників", - додає Саакашвілі.

За його словами, "в умовах, коли в країні по всьому фронту здійснюється спроба повзучої антимайданівської контрреволюції з боку корумпованої бюрократії і олігархату, силам Майдану потрібно бути особливо єдиними, згуртованими і не допускати ні елементів хаосу, ні насильства, щоб не давати приводу для дискредитації ідеї Революції гідності".

Як відомо, у вівторок міліція затримала в Одесі лідера місцевого Автомайдану Резвушкіна (йому інкримінується хуліганство і погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів) та лідерів осередку "Правого сектора".

Суд виніс рішення про їх арешт.

Екс-голова ЦВК, колишній член Партії регіонів, депутат від Опозиційного блоку Сергій Ківалов зрадів затриманню Резвушкіна.

Раніше активісти "Автомайдану" влаштували "день відкритих дверей" в будинку, власником якого вважається Сергій Ківалов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...