Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генерал-лейтенант, затриманий в машині у п'яному вигляді, звільнений - Полторак

Четвер, 1 жовтня 2015, 12:25

Міністр повідомив, що генерал-лейтенант Петрушенко, який був затриманий п'яним за кермом в Одесі, був звільнений зі Збройних Сил України.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак у четвер на розширеному засіданні колегії Міністерства оборони України, передає кореспондент "ОстроВа".

"Немає місця таким офіцерам і генералам у Збройних Силах України", - підкреслив Полторак.

"Ганебною є проблема вживання спиртних напоїв. Я хотів би сьогодні сказати, що цю проблему ми повинні вирішити з самого верху. Неприпустимим є, коли командир частини в Одесі полковник Горло після вживання спиртних напоїв сідає за кермо власного автомобіля і пересувався по місту в такому стані", - обурився Полторак.

"Я не розумію дії головного інспектора повітряних сил генерал-лейтенанта Петрушенка, який був присутній при цьому, бачив, що командир частини знаходиться в нетверезому стані, що він сідає за кермо, він перебував в цьому автомобілі і нічого з цього приводу не зробив", - сказав він.

Раніше глава Генштабу Віктор Муженко повідомив про звільнення командира частини полковника Горло за водіння у п'яному вигляді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування