Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов анонсував підвищення зарплат спецназівців

П'ятниця, 2 жовтня 2015, 16:47

Мінімальну зарплату бійців, які служать за контрактом в спецназі Нацгвардії і армії, підвищать до 7 тис. грн на місяць.

Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов на брифінгу в рамках відвідування навчань у військовій частині в с. Старе Бориспільського району у п'ятницю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Так, рядові бійці-контрактники зможуть отримувати мінімальну зарплату 7000 гривень на місяць, яка буде збільшуватися залежно від вислуги військової спеціалізації і військових звань", – сказав він.

Також секретар РНБО закликав патріотично налаштовану молодь, особливо тих, хто має бойовий досвід і повернувся з зони АТО після демобілізації йти служити в підрозділи спецпризначення Нацгвардії, а також спецпідрозділів КОРД національної поліції, конкурсний прийом до яких будуть оголошений найближчим часом.

"Формування бригади (КОРД – ред.) має завершитися протягом двох місяців, але незважаючи на це, бiйцi вже проходять бойове злагодження і готові виконувати бойові завдання", – сказав Турчинов.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що створення корпусу тренерів КОРД (Корпус оперативно-раптового дії – ред.) розпочнеться 5 жовтня. Їх готуватимуть американські спецназівці S.W.A.T. і техаські рейнджери.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування