У Чернівцях стартував набір до патрульної поліції. Шукають 340 охочих

Субота, 3 жовтня 2015, 16:03

У Чернівцях розпочався набір до лав нової патрульної поліції. 

Як повідомили у прес-службі облуправління МВС, пункт прийому анкет від кандидатів почав роботу о 9:00. Він працюватиме  до 26 жовтня у приміщенні Чернівецького обласного центру естетичного виховання "Юність Буковини" (м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 5).

"В основному це молоді люди, серед яких військовослужбовці та співробітники органів внутрішніх справ", - зазначили в МВС.

"Бажаючі можуть подати заявку та заповнити анкету за вказаною адресою щоденно (окрім вихідних) з 9.00 до 18.00. При собі потрібно мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код, бажано – посвідчення водія", - йдеться у повідомленні.

Як заявив під час відвідування пункту прийому анкет глава МВС Арсен Аваков, для нової патрульної служби обласного центру наберуть 340 поліцейських, а на вулиці Чернівців поліцейські вийдуть орієнтовно у лютому-березні 2016 року.

Також Аваков зазначив, що оснащення нових правоохоронців Буковини і заробітна платня відповідатимуть рівню їхніх колег у Києві та інших регіонів, де патрульна поліція вже функціонує.

У патрульній поліції нагадали, що триває набір до патрульної поліції інших міст: Чернігів – до 5  жовтня, Херсон – до 6 жовтня, Черкаси – до 12  жовтня, Кременчук – до 12 жовтня, Полтава – до 14 жовтня, Краматорськ-Слов’янськ – до 19  жовтня, Житомир – до 23 жовтня.

Клікніть для збільшення. Інфографіка - Infographics [UA] 

 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування