Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пєсков розповів, як Путін і Обама "тикають"

Субота, 3 жовтня 2015, 21:21

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін і Барак Обама "підтримують конструктивні відносини".

Про це Пєсков заявив в інтерв'ю "Вести в субботу" в ефірі телеканалу "Россия-24", повідомляє Інтерфакс.

"У них досить робочі і дуже конструктивні відносини, які дозволяють досить прямо ставити гострі питання і не приховувати того нерозуміння, яке, скажімо так, відбувається за тими чи іншим темами", - заявив Пєсков.

Коментуючи питання, як президенти звертаються один до одного, він зазначив: "Вони кажуть Володимир і Барак". "Можна сказати, що вони говорять на "ти".

Разом з тим Пєсков додав, що бесіда Путіна і Обами "була конструктивною, але не привела до зміцнення взаєморозуміння між ними".

"Скажімо так, розмова була конструктивною, але, звичайно, не доводиться говорити про обмін думками, який привів до зміцнення взаємного розуміння", - зазначив Пєсков.

"Багато в чому наші американські партнери як і раніше не схильні проявляти якусь гнучкість і бажання зрозуміти аргументи інших", - додав він.

Як відомо,  28 вересня Путін і Обама провели першу за останні два роки двосторонню зустріч, в ході якої обговорили конфлікти в Сирії і в Україні. Бесіда, яка пройшла на полях Генасамблеї ООН у Нью-Йорку, тривала півтори години замість запланованих 50 хвилин.

Після цього глава комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Олексій Пушков заявив, що у відносинах президента Росії Володимира Путіна і американського лідера Барака Обами спостерігається "деяке потепління".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...