У Мінтрансі РФ заявляють, що літак над Єгиптом впав сам

Субота, 31 жовтня 2015, 16:22

Мінтранс РФ назвав недостовірною поширену деякими ЗМІ інформацію, що російський пасажирський літак зазнав катастрофи в Єгипті через те, що був збитий зенітною ракетою, нібито випущеною терористами.

Про це заявив міністр транспорту РФ Максим Соколов, передає Тасс

"Зараз у різних ЗМІ з'являється різношерста інформація, що російський пасажирський лайнер, що виконував рейс з Шарм-еш-Шейха в Санкт-Петербург, був нібито збитий зенітною ракетою, випущеною терористами. Ця інформація не може вважатися достовірною", - сказав Соколов.

"Ми знаходимося в тісному контакті з нашими єгипетськими колегами, авіаційними властями цієї країни. І на даний момент у них немає жодної інформації, яка підтверджувала б подібні вигадки", - зазначив він.

За словами міністра, на місці катастрофи лайнера вже працюють фахівці.

"Крім того, найближчим часом там працюватиме міжнародна комісія, яка на підставі всіх зібраних матеріалів і скрупульозного аналізу всієї наявної інформації зробить висновки про причини трагедії", - сказав міністр.

"Але ще раз хочу повторити, що за наявними в даний момент даними, заснованим на наших робочих контактах з єгипетською стороною, інформацію про те, що літак був збитий, не можна вважати достовірною", - підкреслив Соколов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування