Досі не відомо, про що говоритиме у вівторок Тристороння группа – Безсмерний

Понеділок, 5 жовтня 2015, 23:41

Представник України у політичній підгрупі контактної групи Роман Безсмертний заявив, що поки не знає, чого конкретно стосуватимуться переговори Тристоронньої контактної групи у Мінську, які відбудуться у вівторок.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV у понеділок ввечері.

"Виходячи із змісту розмов у Парижі… я зараз стою перед вами, і порядок денний на завтра ще не відомий", - повідомив Безсмерний.

"Чому? Тому що в Парижі було домовлено, що між міністрами закордонних справ "нормандської четвірки" відбудеться телефонна розмова, і після консультацій обіцяних з президентами, тоді стане зрозуміло, які питання потраплять до порядку денного не тільки політичної підгрупи, а й безпекової, економічної та гуманітарної", - зазначив він.

"Наскільки я розумію, телефонна розмова між ними можливо відбудеться в середу, а можливо й не відбудеться. А відтак на сьогоднішній день ось так чітко перераховувати, що саме буде завтра запропоновано у меню переговорів, наразі передчасно", - сказав Безсмерний.

Окрім того, він повідомив, що президент Росії Володимир Путін під час переговорів у "нормандському форматі" у Парижі так і не визнав присутність російських військ на Донбасі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News