В суді над Савченко оголосили про смерть "потерпілої" у справі

Вівторок, 6 жовтня 2015, 12:10

В суді Донецька Ростовської області Росії продовжується процес над українською льотчицею, народним депутатом Надією Савченко, яку понад рік утримують у СІЗО в Росії.

Про це у вівторок повідомляє "Радіо Свобода".

Суд допитує потерпілих і свідків звинувачення.

Перед початком засідання суддя оголосив про смерть матері загиблого журналіста Антона Волошина, у вбивстві якого російські слідчі звинувачують Савченко.

На попередньому засіданні 1 жовтня, були допитані свідки звинувачення – Сергій Бобро і Сергій Руденко. Вони стверджують, що зустріли Надію Савченко по дорозі між Богучаром і Кантемирівкою Воронезької області Росії.

За словами Бобра, жінка запитала їх, як дістатися до найближчого селища, вони запропонували підвезти. Пізніше на посту ДПС машину зупинили для перевірки документів, яких у Савченко не виявилося, в результаті її забрали.

Сама Савченко через адвоката Миколу Полозова заявила, що ці двоє чоловіків мають відношення до її викрадення.

У суді українка відмовилася визнавати свою провину у вбивстві, замаху на вбивство і незаконному перетині російського кордону, які їй інкримінують.

За словами Савченко, про загибель журналістів, співробітників ВГТРК на Донбасі при обстрілі влітку минулого року вона дізналася, перебуваючи в полоні сепаратистів, які пізніше вивезли її до Росії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування