Росія використовує нові методи гібридної війни проти України - АП

Середа, 7 жовтня 2015, 15:33

Росія переходить до нових методів гібридної війни проти України, переконані в адміністрації президента України.

Про це розповів заступник голови АП Ростислав Павленко в ході зборів заступників командирів частин за участю Петра Порошенка в середу в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ворог зараз переходить до інших методів в рамках гібридної війни. Ми станемо свідками того, що по відношенню до України будуть застосовуватися методи війни на виснаження, психологічного розбалансування, будуть застосовуватися методи роботи як з особовим складом, так і з демобілізованими громадянами, політичними колами" , - сказав він.

"Мета цих методів - підірвати довіру, адже, як відомо, якщо немає у солдатів довіри до командування, ця армія може вважатися переможеною", - зазначив представник АП.

Павленко зазначив, що на сьогоднішній день важливо спрямувати всі сили і засоби для протидії такій тактиці супротивника.

Він наголосив, що керівництво країни має намір не тільки посилювати матеріальне забезпечення військових і роботу з демобілізованими учасниками АТО, а й проводити відповідну інформаційну діяльність.

Раніше в середу, виступаючи у військовому інституті Київського національного університету ім. Шевченка, Порошенко зазначив, що прогнозує спроби Росії послабити українську армію під час перемир'я.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування