Силовики затримали ще одного підозрюваного у справі Мельничука

Четвер, 8 жовтня 2015, 10:26

Генеральна прокуратура спільно з МВС затримала ще одного підозрюваного у справі стосовно колишнього командира батальйону "Айдар" нардепа Сергія Мельничука.

Про це у четвер інформує прес-служба Генпрокуратури.

Зазначається, що 7 жовтня слідчі Генеральної прокуратури у взаємодії зі співробітниками МВС оперативно провели операцію та на підставі ухвали слідчого судді затримали ще одного з розшукуваних підозрюваних у цій справі.

Наразі організовано доставку підозрюваного до суду для розгляду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою, зазначають у ГПУ.

Як повідомлялося, 2 жовтня слідчим відділом ГПУ завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Мельничука та п'яти інших осіб у вчиненні ними у складі озброєної банди розбійних нападів, викраденні людей, заволодінні транспортним засобом та застосуванні насильства до працівників правоохоронного органу.

Водночас адвокат Мельничука 7 жовтня повідомив, що термін перебування під заставою 300 тисяч гривень для колишнього командира батальйону "Айдар".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування