У Мосійчука внутрішня кровотеча, але операцію не робили – прес-служба

Четвер, 8 жовтня 2015, 19:01

У депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука, якого забрали до лікарні із зали суду, відкрилася внутрішня кровотеча.

Про це повідомила прес-служба політика на його Facebook-сторінці.

"Деякі ЗМІ почали поширювати інформацію, що начебто зараз після госпіталізації в лікарню швидкої медичної допомоги Ігорю Мосійчуку роблять операцію. Це не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.

 "Ігор Володимирович дійсно госпіталізований в реанімаційне відділення ЛШМД, його попередній стан важкий, наявна внутрішня кровотеча. Проте ще добу він буде знаходитись під наглядом лікарів, і лише після проведення всіх необхідних аналізів і обстежень можна буде говорити про точний діагноз і призначення конкретного лікування", - зазначила прес-служба.

Як відомо, 17 вересня у Верховній Раді показали відео, яке свідчить про хабарництво депутата Ігоря Мосійчука, – і парламент дав згоду на притягнення його до відповідальності й арешт.

18 вересня Мосійчук оголосив голодування, після рішення суду арештувати його на два місяці.

Його колега по фракції Андрій Лозовий 25 вересня повідомив, що Мосійчук погодився припинити голодування, однак у той самий день політик спростував цю інформацію і запевнив, що не їсть.

Пізніше адвокати Мосійчука заявили про погіршення його здоров'я.

У довідці з інституту Шалімова вказано, що сидіти у в'язниці Мосійчук не може, бо у нього внутрішня кровотеча.

8 жовтня Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляції на арешт Мосійчука.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування