Березюк: Влада нагадує тиранозаврів, що пожирають один одного

Понеділок, 2 листопада 2015, 10:44

"Самопоміч" вимагає негайно звільнити голову Генпрокуратури, звільнити суддів, запровадити спільне патрулювання митниці з британцями та змінити склад ЦВК.

Про це оголосив керівник фракції "Самопоміч" Олег Березюк.

Є ще шанс. Якщо ми негайно звільнимо керівника генпрокуратури і покажемо людям, що цим органом може керувати адекватна і сучасна людина.

"Ми повинні прийняти зміни до Конституції, звільнення суддів. Це можна зробити. Це негайне запровадження спільного патрулювання української митниці з британцями. Наступне – обов'язковий перерахунок тарифів, наступне – це бюджет. Ніхто не говорить про бюджет наступного року! Ви хочете його принести 25 грудня?" – обурився він.

Він також наголосив, що податкова реформа має бути пов'язана з бюджетоутворенням. "Не треба скасовувати мораторій на ринок землі, бо цей ринок вкрадуть", - зазначив він.

Березюк також назвав місцеві вибори, які відбулися 25 жовтня брудними, "бо ними керували ті, хто руйнував українську державу ще в минулі періоди – це ЦВК". "Тому негайно змінити ЦВК і прийняти закон про пропорційну систему з відкритими списками", - зазначив він.

"У світі розгортається третя світова війна. Україна, на жаль, є учасником цієї війни і її жертвою. Саме в цей час консолідація і якісне управління державою є задачею номер один. На жаль, ми бачимо, що політичне керівництво державою, в тому числі і парламент бере участь в розгойдуванні  внутрішньодержавної нестабільності. Це веде до руйнації інституцій держави як такої, бо люди втрачають довіру до цієї інституції", - зазначив він

"Влада в державі нагадує тиранозаврів – найжорстокіших з динозаврів. Вони починають пожирати один одного, ганяються за власним хвостом, руйнуючи навколо цю державу. Парламент і уряд якісно не працюють", - сказав Березюк.

Він зазначив, що людей "дурять" про безвізовий режим. "В нас не буде безвізового режиму, які би ми закони не приймали, якщо в Україні буде процвітати корупція", - зазначив він.

Він наголосив, що при цьому в правоохоронних органах "до влади приходять ті, які руйнували Майдан".

"Операціями по захопленню людей керують ті, хто керував захопленням будинку профспілок. Керівники служби СБУ в Черкасах призначено людину, яка керувала управлінням "М" в СБУ і закривала 5 канал, 24 канал і інші", - сказав Березюк.

"Є шанс, що влада, яка прийшла на хвилі революції, отямилася і з тиранозавра перетворилася на людську владу", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування