Усенко-Чорна, яка раніше оголосила голодування, прийшла в ЦВК

Понеділок, 2 листопада 2015, 17:27

Член Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна вийшла на роботу.

Про це повідомляють у понеділок "Українські новини".

"Я продовжую голодування і сподіваюся, що я дочекаюся. Буду голодувати до того моменту, поки Верховна Рада і Президент приймуть відповідальне рішення. Адже суспільство має право розраховувати на те, щоб результат виборів встановлював той, кому суспільство довіряє. Набридло слухати звинувачення, хоч ЦВК за законом може продовжувати виконувати свої повноваження, але мені не хотілося б, щоб продовжували влаштовувати різні інсинуації з цього приводу ", - сказала вона.

Усенко-Чорна повідомила, що не їсть зовсім нічого, тільки п'є воду і отримує крапельниці.

При цьому вона заявила, що почувається чудово.

 Фото з Facebook Віолетти Чайковської

Раніше вона заявляла, що потрапила до лікарні. Усенко-Чорна зазначила, що оголошує голодування через погрози і тиск, яких вона зазнає, до того часу, поки не буде оновлено склад ЦВК:

"Так сталося, що я зараз госпіталізована у лікарню Феофанія, у мене був певний криз учора і доки президент і Рада не приймуть рішення, якого вимагає суспільство по ротації членів ЦВК, я оголошую голодування. Хай група при владі сформує склад ЦВК, якому буде довіряти партія "Укроп", і все буде дуже добре в нашій краіні", - заявила тоді вона.

Голова ЦВК Охендовський зазначив, що госпіталізація Усенко-Чорної є наслідком тиску на членів Центрвиборчкому, яке здійснюють окремі політичні сили під час місцевих виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News