У директора ATR у Криму можуть відібрати й компанію-перевізника

Понеділок, 2 листопада 2015, 18:34

На підприємстві Ленура Іслямова "СімСітіТранс" через борги може змінитися власник, заявив ставленик Кремля в анексованому Криму Сергій Аксьонов.

За його словами, перевізник продовжить роботу, зберігши весь трудовий колектив і паспорти маршрутів, повідомляє "Крыминформ".

"СімСітіТранс" працюватиме й далі, тільки питання буде в тій частині вирішене, наскільки будуть задоволені претензії кредитної організації. Майно компанії закладено в одному з російських банків, а обслуговування кредиту не проводиться, і банк, відповідно, виставляє претензії", - сказав Аксьонов.

"Існує домовленість, і саме керівництво підприємства знає від мене, що підприємство буде працювати", - додав він.

"Наше завдання – зберегти робочі місця й забезпечити надання якісних послуг. Бажання влади – залишити підприємство таким, яким воно є. Можливо, зміниться власник у зв'язку з наявністю боргових зобов'язань", - сказав Аксьонов.

Як відомо, російська влада порушила кримінальну справу стосовно Іслямова за громадську акцію "блокада Криму" з боку материкової України.

Вранці 2 листопада на низці підприємств, які належать Іслямову, у тому числі на транспортному підприємстві "СімСітіТранс" і в приміщеннях телеканалу ATR у Сімферополі російські слідчі провели обшуки.

У свою чергу, Банк Росії оголосив про відкликання ліцензії в "Джаст Банку", який також належить Іслямову.

20 вересня з ініціативи Іслямова, а також лідерів кримських татар українські нардепи Мустафи Джемілєва й Рефата Чубарова активісти почали "блокаду" провезення товарів із материкової України в анексований Росією Крим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування