Побитий Парасюком Пісний має статус учасника бойових дій

Неділя, 22 листопада 2015, 00:58

Заступник начальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю СБУ Василь Пісний провів три дні в зоні АТО і отримав посвідчення учасника бойових дій.

Згідно із довідкою департаменту кадрового забезпечення Національної поліції про надання Пісному статусу учасника бойових дій, він брав "безпосередню участь в антитерористичній операції" на території Донецької та Луганської областей з 30 липня по 2 серпня 2014 року.

На підставі рішення міжвідомчої комісії Пісному видано посвідчення УБД серії ЮА №02021 від 13 січня 2015 року.

 клікніть для збільшення

Нагадаємо, навесні 2014 року Василь Пісний очолював Департамент по боротьбі з економічною злочинністю МВС України. А 4 січня 2015 року він звільнився.

В ГПУ відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення Парасюком тілесних ушкоджень заступнику начальника головного управління по боротьбі з організованою злочинністю СБУ Василю Пісному під час засідання парламентського комітету з питань боротьби з корупцією.

На даному засіданні 19 листопада обговорювалися факти, які свідчили про невідповідність майна Василя Пісного його доходам. Парасюк ударив Пісного ногою в обличчя та плече після фрази останнього: "Та я зробив для революції набагато більше, ніж ви".

Пізніше Парасюк вибачився перед суспільством за бійку на засіданні антикорупційного комітету.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...