Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сіверськодонецьку найкращий результат на виборах - в "Опоблоку"

Вівторок, 3 листопада 2015, 18:50

"Опозиційний блок" отримав 16 з 36 депутатських мандатів за результатами обробки 100% протоколів на виборах до міської ради Сєверодонецька, де наразі розміщуються адміністративні установи Луганської області.

Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

Водночас партія "Наш край" набрала 9 мандатів.

Окрім того, 4 депутатів представлятимуть "Блок Петра Порошенка "Солідарність", 3 – "Самопоміч", 2 – Радикальну партію Олега Ляшка та ВО "Батьківщину".

Як відомо, за результатами обробки 100% протоколів на виборах міського голови Сіверськодонецька максимальну кількість голосів виборців у першому турі набрав чинний мер, самовисуванець Валентин Козаков, він набрав 26,4%.

Його найближчий суперник, директор Сіверськодонецької ТЕЦ, міський голова Сіверськодонецька у 1994-2010 роках (переобирався чотири рази), також самовисуванець Володимир Грицишин набрав 23,1% голосів.

Оскільки Козаков не набрав 50% голосів, а населення Сіверськодонецька становить 130 тис. осіб (тобто понад 90 тис. осіб), то в місті 15 листопада відбудеться другий тур виборів мера.

Козаков - екс-голова правління Сіверськодонецького об'єднання "Азот", на момент обрання мером міста перебував у лавах Партії регіонів.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування