Засідання у Мінську не дало результатів — Безсмертний

Вівторок, 3 листопада 2015, 19:17

Чергове засідання підгрупи з політичних питань тристоронньої контактної групи щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі в Мінську закінчилося безрезультатно.

Про це повідомив представник України в політичній підгрупі Роман Безсмертний.

"Закінчилися переговори безрезультатно, тобто сторони залишилися на своїх позиціях", - повідомив він агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

За словами Безсмертного, сторони обговорили питання участі ЗМІ в політичному і виборчому процесі.

Він наголосив, що Україна наполягає на повному відновленні трансляції українських ЗМІ на тимчасово неконтрольованих Україною територіях. 

Крім того, українська сторона акцентувала увагу на необхідності участі українських партій у місцевих виборах на окупованих територіях. "Я так їм і сказав: "Якщо не хочете партій, ви не зможете повернутися в українську державу", - повідомив Безсмертний в коментарі "Українській правді".

Він також повідомив, що на засіданні підгрупи виступив представник офісу представника ОБСЄ з питань ЗМІ Хуан Барата Мир.

За словами Безсмертного, наступне засідання відбудеться за тиждень, орієнтовно в понеділок.  

Окрім того, прес-секретар Леоніда Кучми Дар'я Оліфер повідомила, що Тристороння контактна група із врегулювання ситуації на Донбасі закликала спеціальну моніторингову місію ОБСЄ розслідувати факти порушення бойовиками режиму припинення вогню.

Завершилась видеоконференция Трехсторонней контактной группы.Были заслушаны доклады представителей СММ ОБСЕ и офицеров...

Posted by Дарка Олифер on 3 листопада 2015 р.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування