У Кременчуці застрелили мера

Субота, 26 липня 2014, 10:34

У Кременчуці (Полтавська обл.) близько 10:00 застрелений мер міста Олег Бабаєв. 

Про це Українській правді стало відомо від поінформованого джерела, активіста Євромайдану на Полтавщині. 

"Близько півгодини тому Бабаєв був застрелений у Кременчуці.  Відомо лише, що біля будинку, де мешкав, біля під'їзду. Вбитий трьома пострілами", - зазначив співрозмовник. 

Реклама:

Пізніше він уточнив, що Бабаєв їхав на машині з дому, "зупинився викинути сміття, застрелений був, коли повертався до машини.

"Помер на місці", - зазначило джерело. 

ВІДЕО ДНЯ

Фото з сайта 05366.com.ua
 

Інформацію про загибель Бабаєва на своїй сторінці у Facebook також поширив представник спецбатальйону Азов Ігор Мосійчук. 

Як повідомили у прес-службі облуправління МВС Полтавщини, у зв'язку із загибеллю Бабаєва.міліція відкрила кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" (ст. 115 КК).

Разом з тим, як повідомляє Hromadske TV, Бабаєва затрелили за 100 метрів від його власного будинку.Дві кулі влучили в авто Бабаєва ( броньований Mersedes S 500), одна – в груди. Є свідки, які бачили вбивство міського голови і авто, з якого стріляли.

"Ймовірно, Бабаєв їхав на тренування – щосуботи о 10.00 він грав у футбол на стадіоні "Кременчукм’ясо", - зазначає ЗМІ. Охоронця і водія з мером Кременчука не було.

Кандидатура Олега Бабаєва розглядалася на посаду губернатора Полтавщини. За попередніми даними, наступного тижня мало відбутись його офіційне представлення. 

Олег Бабаєв – екс-БЮТівець, народився 21 жовтня 1965 в місті Курську. Очолював правління ВАТ "Кременчукм'ясо", був членом наглядової ради банку "Фінанси та кредит". З 1999 року - депутат Кременчуцької міської ради. Одружений, має двох доньок. Майстер спорту з дзюдо, очолював ФК "Ворскла" (Полтава).

За даними всеукраїнської рейтингової програми "Гвардія керівників" визнаний найуспішнішим топ-менеджером української економіки. 

Джерело відео - Кременчуцьке Громадське Телебачення

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування