Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лоукостер "Аерофлоту" хоче літати в 4 міста України

Четвер, 5 листопада 2015, 10:50

Авіакомпанія "Победа" (100% -ва "дочка" "Аерофлоту") подала заявку в Росавіації для отримання допусків на польоти в чотири міста України з Москви і Санкт-Петербурга.

Про це йдеться в заяві авіакомпанії на ім'я глави Росавіації, передає Інтерфакс-Україна.

Заява була направлена до Росавіації 7 жовтня.

У заявці "Победи" наголошується, що лоукостер має намір літати з Москви до Києва (планується 28 рейсів на тиждень), Дніпропетровськ, Харків і Одесу (за цими напрямками планується виконувати по 10 рейсів на тиждень). Також компанія запросила допуски з Санкт-Петербурга до Києва (14 рейсів на тиждень) і Одесу (три рейси на тиждень).

"Ми підтверджуємо готовність літати в Україну, якщо Росавіація і Державіаслужба України дадуть відповідний дозвіл", - повідомили в авіакомпанії.

Як повідомлялося, з 25 жовтня між Україною і РФ припинено авіасполучення після того, як сторони ввели обопільні санкції щодо авіакомпаній.

В "Победі" додали, що компанія розраховує на зміну ситуації та отримання допусків, "так як ці напрямки дуже затребувані".

"Перемога", яка прийшла на зміну підпала під європейські санкції "Добролет", розпочала роботу 1 грудня 2014. Авіаперевізник літає з московського "Внуково".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...