Кононенко прогнозує, що у п'ятницю Рада таки призначить вибори в Маріуполі

Четвер, 5 листопада 2015, 20:19

Перший заступник голови фракції "БПП" Ігор Кононенко прогнозує, що парламент розгляне призначення голосування на виборах депутатів міських рад і мерів Маріуполя й Красноармійська на 15 листопада на пленарному засіданні 6 листопада.

Про це він сказав журналістам.

"Маріуполь спробуємо проголосувати завтра. Якщо буде єдність у залі щодо голосів. Тому що по Маріуполю, на жаль, у вівторок (10 листопада) уже буде пізно призначати на 15-е число", - сказав він.

При цьому, з його слів, жодних проблем із виконанням плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України не повинно виникнути, оскільки всі відправлені на повторне друге читання законопроекти можуть бути проголосовані 10 листопада.

"Нам дедлайн ще дозволяє проголосувати у вівторок. Тому комітети дороблять, адже там багато речей було внесено з голосу й, не бачачи тексту, неефективно голосувати. Вони побачать, що вже обговорено всі поправки, нашу роботу й готовність працювати над цими законопроектами", - сказав він.

Питання зниження рентної ставки на газ, зі слів Кононенка, може бути розглянуте у будь-який пленарний день, адже тут жодних кінцевих строків немає.

Як відомо, раніше Міністерство закордонних справ закликало Раду прийняти необхідні для лібералізації ЄС візового режиму законопроекти до 10 листопада, а Центральна виборча комісія призначить голосування в Маріуполі й Красноармійську на 15 листопада до 6 листопада включно.

Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування