Порошенко: треба навчитися працювати з нинішньою Радою, кращої не буде

П'ятниця, 6 листопада 2015, 12:29

Президент Петро Порошенко вважає, що чинний склад парламенту відображає українське суспільство, і не бачить йому альтернативи.

Про це він сказав під час зустрічі зі студентами у Києві в п'ятницю, відповідаючи на запитання.

"Якщо ви запитаєте мене, чи подобається мені український парламент, то відповідь буде очевидною… Але парламент відображає суспільство. Я переконаний, і місцеві вибори це продемонстрували, що кращого парламенту не буде обрано", - заявив Порошенко.

"Нам треба навчитися працювати з цим парламентом. Парламенту треба побавитись популізму і повчитись в українського народу відповідальності", додав він.

Президент, зокрема, згадав провал прийняття законопроектів "безвізового пакету" у четвер, яке назвав надзвичайно безвідповідальним.

Також, за словами Порошенка, популістські заклики зробити "безкоштовними тарифи хліб, світло, воду електроенергію ведуть до хаосу і дуже нагадують комуністичне минуле".

Порошенко вважає, що зараз є всі умови, щоб підвищити відповідальність парламентарів:

"Не треба намагатися, виставляючи кишенькові "майдани", які не мають ніякого відношення до людей. Велика подяка українському народові, що він мудрий і не підтримує кроки, які спрямовані на дестабілізацію суспільства. Мені як президенту дуже пощастило з народом, а вам як громадянам - з країною", - звернувся президент до студентів.

"Все в нас вийде. І парламент почне працювати і коаліція консолідується, бо альтернативи цьому не існує", - наголосив глава держави.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News