Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З Єгипту вивезуть близько 45 тисяч росіян

П'ятниця, 6 листопада 2015, 18:58

Уряд Росії озвучив орієнтовні дати вивезення російських туристів з Єгипту.

Як говориться в повідомленні прес-служби кабміну, терміни вильоту будуть максимально наближені до дат, на які купувалися зворотні квитки.

"Терміни вильоту громадян Росії з Єгипту будуть максимально наближені до тих дат, на які ними купувалися квитки", - йдеться в офіційному акаунті Twitter російського уряду.

У п'ятницю, 6 листопада, президент Росії Володимир Путін підтримав пропозицію голови ФСБ Олександра Бортнікова призупинити польоти до Єгипту доти, поки не будуть встановлені причини катастрофи A321 над Синайським півостровом.

За словами глави Ростуризму Олега Сафонова, російські туристи не зможуть вилетіти на відпочинок до Єгипту вже з 6 листопада.

Перший віце-президент Асоціації туроператорів Росії Володимир Канторович у свою чергу заявив, що російським туристам, які вже перебувають в Єгипті, дадуть можливість відпочити весь термін.

"Люди як запланували відпочивати, так і відпочиватимуть. Тільки нових не будемо привозити. Все одно ж ніхто не купує тури на місяць, тільки на два тижні. Навіть якщо жодного додаткового літака - за два тижні все скінчиться", - сказав він в інтерв'ю телеканалу РБК.

Канторович додав, що тим російським туристам, які встратять кілька днів відпустки через евакуацію, необхідно виплатити компенсацію. А тим, хто зовсім не полетить Єгипет, повинні повернути всі 100%.

Раніше глава Ростуризму Олег Сафонов заявив, що за попередніми даними відомства, на відпочинку в Єгипті зараз перебуває близько 45 тис. росіян. З них близько 40% перебувають на курортах Шарм-ель-Шейха, 60% - на курортах Хургади.

РБКДождь

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування