Комісія з відбору в антикорупційну прокуратуру позбулася двох людей з ГПУ

П'ятниця, 6 листопада 2015, 19:23

У складі конкурсної комісії з відбору кандидатів на зайняття посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі відбулися зміни.

Про це повідомляє сайт Генпрокуратури.

Зі складу конкурсної комісії за наказом генпрокурора Віктора Шокіна виключено начальника Головного слідчого управління ГПУ Юрія Грищенка та заступника начальника Департаменту кадрової роботи Миколу Садового.

Водночас членами конкурсної комісії з відбору кандидатів визначено виконавчого віце-президента Конгресу Національних Громад України Йосифа Зісельса та голову громадської організації "Всеукраїнська спілка ветеранів АТО" Тараса Ткаліча.

Як повідомлялося, тести на загальні здібності для претендентів на посади в антикорупційній прокуратурі перенесені з 7-8 на 10 листопада.

Конкурсна комісія очікує остаточне підтвердження від ЄС щодо готовності профінансувати проведення тестування.

Нагадаємо, раніше народний депутат Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що Україна та Європейський союз досягли попередньої домовленості, згідно з якою двоє прокурорів, делегованих Шокіним, будуть замінені.

Джерела ЄвроПравди стверджували, що йдеться про домовленість між Порошенком і президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером.

Під час нещодавньої телефонної розмови Юнкер повідомив Порошенку, що в іншому разі Україна отримає гарантовану відмову у наданні безвізового режиму.

Європейська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування