Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У грудні на Поштовій площі влаштують "Європейську зиму"

Субота, 7 листопада 2015, 10:54

12 грудня на Поштовій площі відбудеться відкриття новорічно-різдвяного фестивалю "Європейська зима".

Організатори обіцяють столичним мешканцям "незабутнє свято та калейдоскоп вражень".

У програмі – тематичні дні, запальні танці, дегустація гарячого шоколаду, хоровод Миру навколо Ялинки, обійми з казковими героями, європейська кухня, різноманітні майстер-класи та низка подарунків для всієї родини.

Відкриття свята відбудеться о 19:00 12 грудня виступом гурту "Kozaksystem".

З 13 до 17 грудня на Поштовій площі проходитимуть 13-18 грудня Дні Німеччини, де Різдво – найсвітліше та найулюбленіше свято.  

З 18 до 22 грудня – Дні Великобританії, де народилася і збереглася гарна традиція класти різдвяні подарунки у панчохи.  

23-26 грудня – кияни зможуть відчути дух Франції у столиці, з 27 до 30 грудня побувати у Іспанії, з 31 грудня до 5 січня – в Італії. 

Різдво по-українськи святкуватимуть на Поштовій з 6 по 10 січня. У програміДнів України – концерти, вистави, танці, пісні, колядки, вертепи, подарунки, різноманітні конкурси, сюрпризи, розваги, веселощі і улюблені різдвяні смаколики.

Як відомо, основне святкування Нового року відбудеться на Софійській та Михайлівській площах. Там же розташується і головна ялинка країни, яку після кривавих подій зими 2014 року вирішили перенести з Майдану Незалежності.

Михайлівська площа повністю змінить свій зовнішній вигляд і стане місцем для дитячих розваг. На ній заллють ковзанку, встановлять колесо огляду, дві каруселі та пустять два яскраві потяги. На свята обіцяють низку розваг і навіть справжнє диво. 

Водночас з 19 грудня по 17 січня на головній вулиці Києва – Хрещатику –проходитиме великий новорічний ярмарок.

Ще одне новорічне казкове містечко облаштують на території Національного виставкового центру України, що в Голосіївському районі. 

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування