У Нацполіції відрапортували про результати роботи у перший день

Субота, 7 листопада 2015, 15:19

МВС та керівництво Нацполіції вжило низку заходів у зв'язку із набуттям чинності закону "Про Національну поліцію".

Про це повідомили у прес-службі МВС.

"Вже призначено на посади працівників чергових частин поліції і слідчих, які виконують свої обов'язки у повному обсязі. У складі Головних управлінь поліції в областях та Києві повноцінно функціонують понад 700 відділів і відділень поліції", - зазначили в МВС

З початку 7 листопада вже зареєстровано 3,3 тисячі звернень громадян.

Як повідомив на брифінгу 7 листопада речник МВС Артем Шевченко, затверджено штат апарату Нацполіції, який передбачає перелік територіальних органів поліції держави та містить штатний розпис кожного підрозділу.

"У складі Головних управлінь поліції в областях та Києві повноцінно функціонують 217 відділів поліції та 489 відділень поліції", - заявив  він.

Також у кожному органі поліції вже призначено на посади слідчих, які у повному обсязі виконують покладені на них обов’язки.

За словами Шевченка, для забезпечення приймання та реєстрації заяв про вчинення злочинів та організації відповідного реагування на посади призначено працівників чергових частин територіальних органів поліції.

Також Шевченко нагадав, що правоохоронці Нацполіції можуть використовувати посвідчення, печатки, логотипи та емблеми міліції і МВС до 31 грудня 2016 року, що передбачено законом "Про Національну поліцію".

"Відповідно до Прикінцевих та перехідних положень закону, поліцейським дозволяється носіння та використання форменого обмундирування, визначеного для працівників міліції", - додав він.

Українська  правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування