Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пентагон модернізує своє озброєння для стримування російської агресії

Неділя, 8 листопада 2015, 05:51

Сполучені Штати модернізують свої бойові сили і засоби для стримування російської агресії.

Про це заявив глава Пентагону Ештон Картер, виступаючи в суботу на національному військовому форумі в президентській бібліотеці імені Рональда Рейгана в Каліфорнії, повідомляє AFP.

"Ми модернізуємо наші бойові сили і засоби, а також плани реагування - як самі по собі, так і спільно з союзниками - для стримування російської агресії і для зменшення уразливості наших союзників і партнерів", - заявив Картер.

Глава Пентагону зазначив, що США, зокрема, модернізують свій ядерний арсенал, вкладають гроші в розвиток нових технологій, таких як дрони, нові бомбардувальники високої дальності, лазери, і впровадження нових систем радіоелектронної боротьби.

Картер також розповів про нове озброєння, яке здивує, і яке він не може описати у своєму виступі. Крім того, за словами глави Пентагону, США також "оновлюють і удосконалюють оперативну тактику для стримування Росії, поведінка якої змінилася".

"І, нарешті, ми задіяли інші державні можливості, розгорнули інформаційні кампанії, щоб гарантувати надходження правдивої інформації, а також застосували цілеспрямовані санкції, які вплинули на Росію", - підсумував Картер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування