Штаб: Бойовики ведуть до ескалації, обстрілюють мирні населені пункти

Неділя, 8 листопада 2015, 09:11

Ввечері 7 листопада у зоні проведення АТО терористи продовжили ескалацію конфлікту, ведучи вогонь по силах АТО та обстрілюючи мирні населені пункти.

Як повідомили у прес-центрі АТО, на Артемівському напрямку з автоматичних та протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперських гвинтівок бойовики 4 рази обстріляли Зайцеве.

"На донецькому - з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 5 разів обстріляли Опитне, тричі вели вогонь по Красногорівці, двічі по Авдіївці, а також по Піскам та Новгородському. На маріупольському напрямку найманці вели прицільний вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї по Гранітному", - зазначили у штабі. 

"Прихильники "Руського миру" продовжують обстрілювати мирні населені пункти. Близько 21 години вони з 82 мм міномета обстріляли Новоселівку Другу", - повідомив речник АТО Леонід Матюхін. 

Як відомо,  напередодні українська сторона СЦКК заявила, що розцінює провокативні дії  бойовиків як цілеспрямовані кроки з дестабілізації обстановки, що можуть призвести до зриву процесу відводу озброєнь і подальшої ескалації конфлікту.

"За період з 18 жовтня до 6 листопада українською стороною СЦКК зафіксовано 26 порушень режиму припинення вогню і 361 провокаційний обстріл бойовиками позицій ЗСУ та "сірої зони" з метою викликати вогонь підрозділів Збройних сил України у відповідь", - зазначили в СЦКК.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування