Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мосійчук у спецпалаті лікарні "швидкої" скаржиться на болі у хребті

Неділя, 8 листопада 2015, 15:48

Нардеп від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук, якому судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, перебуває у спецпалаті лікарні швидкої медичної допомоги.

Про це йдеться у повідомленні на його сторінці у Facebook.

"Лікарями стабілізовано його стан здоров'я, але разом з тим в Мосійчука утримується стабільно підвищена температура. Лікарі пов'язують її не з залікованою виразкою шлунку, а з болями в хребті, на які він скаржиться", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим Мосійчук пройшов обстеження в клініці "Феофанія".

"Зараз, щоб зняти болі, Мосійчуку роблять регулярні ін'єкції знеболювального. Він очікує на огляд хірурга і невропатолога", - уточнили у прес-службі Мосійчука.

Також повідомляється, що 9 листопада о 10:00 відбудеться засідання Вищого адмінсуду у справі про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешту Мосійчука. За рішенням суду до участі в цьому процесі долучений генпрокурор Віктор Шокін.

Як відомо, 17 вересня у Верховній Раді показали відео, яке свідчить про хабарництво депутата Ігоря Мосійчука, – і парламент дав згоду на притягнення його до відповідальності й арешт. 18 вересня Печерський районний суд Києва заарештував Мосійчука до 15 листопада.

18 вересня Мосійчук оголосив голодування, після рішення суду арештувати його на два місяці. 8 жовтня Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляції на арешт Мосійчука, у той самий день його забрали до лікарні. 9 жовтня політик припинив голодування.

Згодом Мосійчука забрали до лікарні із зали суду та діагностували відкриту виразку дванадцятипалої кишки. 

Лікар відділу забезпечення досудового розслідування заявив, що стан здоров'я Мосійчука дозволяє йому перебувати за гратами. Даниленко також зазначив, що під час огляду арештованого встановив у нього наявність остеохондрозу і ожиріння 3 ступеня.

Представники ГПУ продемонстрували відео, на якому Мосійчук визнав звинувачення генпрокуратури в отриманні хабара. Мосійчук заявляє, що дане відео  є наслідком "жорстоких катувань". В ГПУ заявили, що матеріали справи скоро будуть скеровані до суду.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування