Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб: Бойовики штурмували позиції сил АТО в районі Майорська

Неділя, 8 листопада 2015, 19:21

Протягом 8 листопада бойовики відкрили вогонь по силах АТО 15 разів.

Про це повідомили у прес-центрі АТО ввечері у неділю. 

"У зоні АТО продовжується одностороннє порушення Мінських домовленостей терористами: починаючи з 5.50 вони вели вогонь по позиціях сил АТО з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Вогонь вівся по Новгородському, Троїцькому, Піскам та Майорську. Двічі по Майорську та Зайцевому терористи відкривали вогонь з 82 мм мінометів, які мали бути відведеними", -  зазначили у штабі.

Окрім того о 13:00 група бойовиків у кількості приблизно 20 чоловік намагалися штурмувати позиції сил АТО в районі Майорська.

"Коли загарбники наблизилися на 150-100 метрів, не припиняючи вогонь у бік наших військових, було прийнято рішення про відкриття вогню на ураження з стрілецької зброї. Водночас з початком наступу групи бойовиків інша група найманців розпочала обстріли іншої позиції українських військових", - йдеться у повідомленні.

"Отримавши адекватну відсіч, бойовики залягли та спробували вийти з бою. В 14.40 вони намагалися обійти наші позиції, але потрапили під вогонь, понесли втрати та залягли. О 15.50 терористи відкрили вогонь з мінометів і під прикриттям цього вогню, забравши вбитих та поранених, відійшли", - заявили у штабі.

При цьому підкреслюється, що українські військові вели вогонь лише зі стрілецької зброї.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування