Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Силовики збирають дані про персонал готелів, де відпочивали туристи з А321

Понеділок, 9 листопада 2015, 01:57

Правоохоронні органи Єгипту збирають дані про співробітників готелів, в яких зупинялися туристи з потерпілого катастрофу російського літака А321.

Про це повідомляє "ТАСС" з посиланням на місцевий новинний портал "Аль-Масрі аль Яум".

Зокрема, силовиків, насамперед, цікавлять ті працівники готелів, які мають доступ до номерів гостей - прибиральники й інший обслуговуючий персонал.

Крім того, прокуратура Єгипту вже заслухала свідчення 30 співробітників аеропорту Шарм-ель-Шейха, в тому числі адміністрації. Відомо, що опитані службовці Управління повітряним рухом та навігації, співробітники служб технічного обслуговування та представники авіакомпанії EgyptAir.

На минулому тижні єгипетські спецслужби почали переглядати записи з камер відеоспостереження в аеропорту Шарм-ель-Шейха в день вильоту А321, перевіряючи, чи не піднімався хтось підозрілий на борт, а також вивчати наявні дані по всіх, хто перед відправкою був всередині літака.

Крім цього, для аналізу було взято проби палива, яким заправляли російський літак, і опитані представники кейтерингової компанії, що надавала харчування для пасажирів і членів екіпажу під час рейсу.

Нагадаємо, французький телеканал France 2 з посиланням на одного зі слідчих повідомив, що бортовий самописець російського літака A321, який розбився у Єгипті, записав звук вибуху на борту. За данмим ЗМІ, слідчі на 90% впевнені, що на борту А321 вибухнула бомба. 

Раніше повідомлялося, що британські та американські спецслужби перехопили переговори бойовиків "Ісламської держави" в Сирії та Єгипті, які свідчать, що на борту А321 була бомба.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування