Порошенко сказав, що Шокіна обрання Холодницького не засмутило

Вівторок, 1 грудня 2015, 17:19

Президент Петро Порошенко переконаний, що Назар Холодницький очолив Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру внаслідок чесного відбору і з доброї волі Віктора Шокіна.

Про це він сказав після представлення йому Холодницького у вівторок.

"Дехто казав, що цей вибір відбувся всупереч волі прокуратури. Ну, я не помічаю поки що великого розстройства на обличчі Віктора Миколайовича (Шокіна). А друга моя позиція – що саме навпаки: якщо вибір підтверджує незалежність, підтверджує можливість працювати – то це викликає в мене величезне задоволення", - заявив Порошенко.

"Якщо комісія знайшла в собі сили і відповідальність – це не є відповідальність президента. Ми з вами ніколи в житті не зустрічалися, ну, принаймні, я цього не пам’ятаю, – може, десь і бачилися", - сказав Холодницькому з усміхом президент.

"Але те, що відбувається такий вибір – це класно. Це європейська ознака. І дуже важливо, що і комісія, плескаючи в долоні, взяла на себе відповідальність – і радіє цьому вибору. Це сприяє високій довірі, яку суспільство буде мати до Вашої діяльності. Дуже прошу Вас, виправдайте цю довіру", - наголосив Порошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News